Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Did you have a "Lost" or disappearing post ?
#1
I've just lost my second post right after hitting the send button and at first, I thought I was going crazy, but I think I know what happpend now.

Both times, I submitted my post at the exact time, to a thread that someone else hit the submit button to post as well.

Very odd !
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#2
Hmmm interesting. I'll have to dig around and look for this. Are you using the "full editor" or the "quick reply"?
Need a Website? PM Me for more information.

Recent Hobby Clients - DartDen.com, Rainforestherps.com
Like Reply
#3
I dont know if its the along the same lines or not...but i had that with 2 pm's also, last week some time. They seem to be working fine now though...
Derek
1.5 kids and a bunch of frogs
Like Reply
#4
itskris Wrote:Hmmm interesting. I'll have to dig around and look for this. Are you using the "full editor" or the "quick reply"?

It's the quick reply, both times, I believe.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#5
Ive had this happen a couple times, I thought maybe I had hit the wrong button or something. Not really a big deal I just clicked the page back button and resent it.

Michael
Everyday I meet someone I dislike, are you today's pick? If you dislike me it's because somethings wrong with you!

Don't Be A Hybridiot!
Like Reply
#6
oh no....well get a fix for this. There is no way I want to see someone lose a long important post. Confusedhock:

I think the best quick fix is to use the full editor reply and NOT the "Quick reply".....that seems to prevent the loss.

If typing a huge post of text...as with any forum, definately hit the left click highlight and copy before trying to send or submit.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#7
are you sure it is not the new post notifier, if someone replies to a post while you are typing your out it goes back to the editor and displays that persons post along with a noticication that there have been new posts to that subject and would you like to review before submitting your post....or something along those line. Then you have to hit submit again.

see did it as I tried replying

At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this
"He that is slow to believe anything and everything is of great understanding, for belief in one false principle is the beginning of all unwisdom" LaVey
Like Reply
#8
I just had a vanishing post Sad

It's a "quick" reply problem. I'll see what I can do to fix the issue but I'm not sure I will be able to do much.
Need a Website? PM Me for more information.

Recent Hobby Clients - DartDen.com, Rainforestherps.com
Like Reply
#9
yep ! It occurs when people are posting to the same thread at the same time - posting conflict !

It was probably me, that killed your post Kris....sorry. Cry
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#10
It was you... Or D3monic... But what I found out is that it will re-appear. I'll have to do some experimenting with this to find out what's wrong. Either that or turn off quick reply all together.
Need a Website? PM Me for more information.

Recent Hobby Clients - DartDen.com, Rainforestherps.com
Like Reply
#11
Ok....Got another PM reporting a couple "Lost PM's".

It's happened to me once .....just once out of about 600 PM's that I've sent recently, so that's not a bad percentage

but

If anyone else can report a Post, Thread or PM that disappears....please post here and let us know so we can try to fix it.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#12
I just lost another post ....seems it occurs when 2 posts are submitted at the same time.

Gotta fix it.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#13
It's a quick reply issue and it is also an issue with the forum software. The fix is to change forum software or turn off the quick reply option.
Need a Website? PM Me for more information.

Recent Hobby Clients - DartDen.com, Rainforestherps.com
Like Reply
#14
How about if we use the "post a reply" intead of the quick reply?
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#15
Anyone else's posts disappearing well after they have SUCCESSFULLY been posted, like many hours or a day later?
Like Reply
#16
be specific.....we DO delete some posts here.

I just banned a 'member' yesterday too.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#17
Ok yesterday in the Real Names thread a girl introduced herself and said she had some tincs in QT sweater boxes, I said hi and gave her a quick idea of QTing that she might not know about since she's brand new - post gone.
Like Reply
#18
Not me Chris. Lemme look into it.
https://www.facebook.com/dartden/

https://twitter.com/DartDen


"Time flies like an arrow, fruit flies like a banana".
Like Reply
#19
ChrisK Wrote:Ok yesterday in the Real Names thread a girl introduced herself and said she had some tincs in QT sweater boxes, I said hi and gave her a quick idea of QTing that she might not know about since she's brand new - post gone.


that actually ended up on dendroboard. Were you using tapatalk, again?
Like Reply
#20
brotherly monkey Wrote:
ChrisK Wrote:Ok yesterday in the Real Names thread a girl introduced herself and said she had some tincs in QT sweater boxes, I said hi and gave her a quick idea of QTing that she might not know about since she's brand new - post gone.


that actually ended up on dendroboard. Were you using tapatalk, again?
Son of a bitch I was suspecting that, yeah it was Tapatalk.
I just looked and it ended up on some thread from '04 like the last one.
Like Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)